Spanskrør/Churros

Churros er en spansk morgenmadsret. Churros spises varme med sukker på og i Spanien får man også ofte en kop varm chokolade til som de kan dyppes i.

Her i Danmark kaldes de nogen gange også for spanskrør. Her ses de oftest på bla kræmmermarkeder osv hvor de bla serveres med soft-ice til.

Har du fået lyst til at afprøve disse lækre rør, kan du finde opskriften her på hjemmesiden under opskrifter

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 19:42

netop at den bliver for tyk og ikke til at hælde over flødebollerne

...
28.06 | 19:41

Fortsætter lige...har oplevet at hvis tempereringen ikke er korreket eller chokoladen er for ringe kvalitet at den så bliver sævr at arbejde med....

...
27.06 | 15:14

Hejsa.
Når det gælder chokolade til flødeboller, især den lyse og den hvide bruger jeg ALTID de der 200 gr bar fra Odense Marcipan/Chokolade.

...
27.06 | 11:36

Hej.
Hvordan du overtrækker du dine flødeboller med lys og hvid chokolde. Jeg har problemer med det bliver for tykt til at komme over-Kan det fortyndes ?

...
Du kan lide denne side