Flødeboller

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Bonnie | Svar 27.06.2013 13:36

Hej.
Hvordan du overtrækker du dine flødeboller med lys og hvid chokolde. Jeg har problemer med det bliver for tykt til at komme over-Kan det fortyndes ?

Betiina 28.06.2013 21:42

netop at den bliver for tyk og ikke til at hælde over flødebollerne

Betiina 28.06.2013 21:41

Fortsætter lige...har oplevet at hvis tempereringen ikke er korreket eller chokoladen er for ringe kvalitet at den så bliver sævr at arbejde med....

Betiina Katrine Mortensen 27.06.2013 17:14

Hejsa.
Når det gælder chokolade til flødeboller, især den lyse og den hvide bruger jeg ALTID de der 200 gr bar fra Odense Marcipan/Chokolade.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 18:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

...
25.12 | 17:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

...
07.06 | 12:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

...
07.06 | 10:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne

...
Du kan lide denne side