Hej. Hvordan du overtrækker du dine flødeboller med lys og hvid chokolde. Jeg har problemer med det bliver for tykt til at komme over-Kan det fortyndes ?
netop at den bliver for tyk og ikke til at hælde over flødebollerne
Fortsætter lige...har oplevet at hvis tempereringen ikke er korreket eller chokoladen er for ringe kvalitet at den så bliver sævr at arbejde med....
Hejsa.Når det gælder chokolade til flødeboller, især den lyse og den hvide bruger jeg ALTID de der 200 gr bar fra Odense Marcipan/Chokolade.
Hej BenteDer er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊
Hej De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.Kærlig hilsenBente
Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme
Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler? Mvh Marianne