Forskellige smagsvarianter

Jeg har i lang tid lavet Sarah Bernhard kager af mørk 70% odense chokolade og ligeledes overtrukket med samme. En fatastisk kraftig smags oplevelse i forhold til chokoladen, men i min verden er det den mest optimal smagsoplevelse....som en lille bid af himlen.

Jeg har så et par gange set en tidligere kollega lave disse dejlige kager med forskellige slags creme. Jeg har et par gange forsøgt at gå hende  i bedene med de forskellige smagsvarianter af cremen men har ikke rigtig kunne få chokoladen til at blive hængene når de skulle overtrækkes. Nu har jeg fået et par fif af samme kollega og så måtte det prøves.

Disse Sarah Bernhard Kager bliver overtrukket med mørk overtrækschokolade (bedre kendt som chokolade knapper)
Cremen kan laves af forskellige slags chokolader, fx Toms Skildpadder, hvid chokolade med knas,nødder jordbær, mælkechokolade...tja det er bare at afprøve hvad der virker eller ikke virker....det åbner pludselig for en verden af helt nye muligheder og det passer min nysgerrighed rigtig godt

Smagsoplevelsen ved disse kager er mere over i det sødlige når der ikke bruges den mørke kraftige chokolade men de smager bestemt godt alligevel ;-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
11.11 | 23:49

Nan jeg mon få opskriften på disse skønne bryster
Bedste hilsner
Merete

...
29.10 | 11:24

det er jo super flotte kager du har lavet..

...
09.08 | 21:48

Hej Sofie.
Laver desværre ikke kager lige for tiden

...
Du kan lide denne side