Blog

Afprøvning af lagkage bude.......del 2 ;-)

Ja de er lagkage bunde udviklede sig en smule i går aftes. Vidste ikke helt hvad jeg skulle stille op med bunden andet end at smide den i fryseren indtil jeg kom på tanke om rent faktisk at lave en lagkage ud af dem.

Bum bum bum...hvad ligger jeg inde med så jeg kan lave fyld til en lagkage...her var kl blevet over 20.00...så det måtte blive hvad der var i huset. Billeder  og ligger under "Dekorerede kager - uden overtræk"

Et andet projekt:

‎1. forsøg...ikke helt tilfreds....der arbejdes videre. Forsøg går ud på at lave flødeboller overtrukket med nougat. Efter lidt direktioner og vejledninger fra en dygtig bager/konditore har jeg til aften prøvet at overtrække flødeboller med nougat. Smagen fejler BESTEMT ikke noget overhovedet, den er bare alt for klistret...så må lige i tænkeboks igen. Billeder ligger under "Flødeboller"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 12:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

...
07.06 | 10:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne

...
25.12 | 20:50

Hvordan gør du når du laver bunde til flødeboller?

...
22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
Du kan lide denne side