Blog

Kage og hvid chokolade mousse

Så blev weekends kage færdig..billeder følger i morgen aften. Har - som nævt tidligere - "fiflet" lidt med at få fremstillet en rigtig lækker hvid chokolade fromage/mouss. Dette er nu lykkedes og da jeg havde noget i overskud efter at have lagt weekendens kage sammen, ja så besluttede jeg at se om den holdt vand i forhold til fx Sarah Bernhard....og det skal jeg love for den gjorde. Billeder ligger under "Forskelligt - Sarah Bernhard kager"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.06 | 12:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

...
07.06 | 10:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne

...
25.12 | 20:50

Hvordan gør du når du laver bunde til flødeboller?

...
22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
Du kan lide denne side