Blog

Lidt fra mig her på slutningen af en søndag eftermiddag
Der står en bryllupskage for døren så prøve smagningskagen blev afleveret i går til godkendelse og senere på dagen blev den meldt godkendt...dejligt. 
 
I går var det min søde svigermors fødselsdag så turen gik til det fynske. Selvfølgelig skulle der medbringes en kage...jeg benytter jo hver en lejlighed til at få lov til at lave lidt ;-) Valget faldt på Sydstatskagen...den tager kegler hver gang. Jeg var lidt bekymret for hvordan den klarerde transporten men det var ikke noget som en flamingokasse, fryseelementer, viskestykker og lidt pap ikke kunne klare og Sydstatskagen kom helskindet til Fyns land, dejligt.
 
Forude venter 14 dage i et særdeles højt tempo, sådet bliver minimalt hvad der bliver skrevet til på siden. Har nogle pænt store projekter der venter lige rundt om hjørnet, når jeg er kommet helskindet igennem dem kommer der selvfølgelig billeder af resultaterne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 20:50

Hvordan gør du når du laver bunde til flødeboller?

...
22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
11.11 | 23:49

Nan jeg mon få opskriften på disse skønne bryster
Bedste hilsner
Merete

...
29.10 | 11:24

det er jo super flotte kager du har lavet..

...
Du kan lide denne side