Blog

Blå luxus kokostoppe og nyanskaffelser

Jeg har pænt meget marcipan tilbage fra før-juleindkøb i tyskland så jeg tænkte at jeg måtte bruge det til et eller andet, så lørdag aften blev det til kokos toppe ala Mette Blomsterberg. For sjovs skyld kom jeg lidt blå pasta farve i, bare for at give lidt spræl til det.

Billederne er lagt ind under "Forskelligt" og så Kokos toppe

Næste projekt med kokostoppe bliver at lave regnbue kokostoppe, en ide yngste barnet smed på bordet i går aftes under aftensmaden....vi greb den sammen og byggede lidt videre på "hvordan og hvorledes"...så nu må vi se hvordan det kommer til at spænde af.

Inden for den nærmeste fremtid venter der yderligere et projekt med flødeboller, forskellig bunde, fyld og chokolade....det glæder jeg mig til at kaste mig over. På kage siden er der også et par kager i opmarch.....mere om det senere.

Har i dage været ude og Kage-Shoppe....ihh hvor kunne jeg godt ha brugt MMMMAAAANNNGGGE flere penge end jeg endte med, der er så sindsyg mange spændende ting der kommmer frem nu. Jeg købete en patchwork cutter samt en Fondant and Gum paste mould...billeder ligger under Nyanskaffelser

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.12 | 20:50

Hvordan gør du når du laver bunde til flødeboller?

...
22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
11.11 | 23:49

Nan jeg mon få opskriften på disse skønne bryster
Bedste hilsner
Merete

...
29.10 | 11:24

det er jo super flotte kager du har lavet..

...
Du kan lide denne side