Blog

Bageriet ligger lidt stille for tiden, nyder den danske "sommer" men lidt bliver det til.....kan ikke hlet lade det ligge alligevel ;-) 

Derfor har jeg "leget" lidt igen :-) Det passer sjovt nok sammen med at jeg skal til at holde sommerferie og i den anledning heller må tage ferie kage med ;-)

Det er blevet til Bounty cupcakes. Har prøvet at lave dem før, denne gang blev det bare Bounty med mørk chokolade i stedet for den "almindelige" bounty.

For at bryde lidt med smørcremen har jeg prøvet at lave en mørk chokolade ganache i stedet for...chokolade med chokolade og sukker på ;-)

Billeder er lagt ind under "Cup cakes - cup cakes"

Tja så blev det alligevel til lidt igen Cool

Mindste barnets klasse skulle have før-sommerfeire-hygge-dag i skolen i dag og hun ville gerne have oreo muffins med, og en lejlighed til at bage lader jeg jo ikke gå fra mig :-) Da muligheden for at eksperimentere med frosting/topping oven i købet var tilstede, ja så var det jo ren win-win situation Cool

Billederne af resultatet er lagt ind under "Cup cakes - Cup cakes"

Så er der blevet lavet lidt igen Smiler stort

Det er blevet til den lyserøde kage, 30 mini chokolade muffins, 30 oreo muffins samt 40 flødeboller.  Kagerne var til gode venner der holdt kombineret fødselsdag og bryllupsdags fest og flødebollerne....tja det var bare for sjov Cool

Der er lagt billeder af mini cupcakes ind under "Cup Cakes - mini cup cakes" og et par billeder ind under "Dekorerede kager - uden overtræk"

Ja så blev det til endnu en lille kage.

Mindstebarnets veninde havde spurgt om jeg ville en kage til hende og hendes forældre her til den forgangne weekend, og det ville jeg selvfølgelig gerne.

Veninden er allergisk over for farvestoffer så derfor skulle det være hvid fondant og kun en lille smule pynt, der kunne tages af. Billederne er lagt ind under "Dekorerede kager - hvidt overtræk"

Der er også blevet lavet lidt flødeboller, faderen min skulle ud og "lege sømand" her i weekenden og det er ved at være lidt en tradition at han spørger sin datter om der mon kan blive lidt flødeboller til gutterne, og det kan der selvfølgelig, er jo kun glad for at kunne få lov at lave lidt. Jeg har ikke taget billeder af flødebollerne denne gang.

Min computer har drillet lidt så den forgangne weekends forsøg er først kommet på siden nu.

Der ligger billeder under "Dekorerede kager - Uden overtræk" og under "Cup Cakes - Cup Cakes".

 

 

Nyeste kommentarer

25.12 | 18:46

Hej Bente
Der er et link til opskriften længere nede i kommentarerne 😊

...
25.12 | 17:04

Hej
De ser lækre ud. Kan jeg få opskriften.

Kærlig hilsen
Bente

...
07.06 | 12:09

Jeps, jeg sender den til din mail, du skal bare være obs på at jeg bruger italiensk smørcreme til sat smeltet chokolade i stedet for almindelig choko smørcreme

...
07.06 | 10:17

Hej. Kunne jeg få dig til at sende mig opskriften på de lækre komtesse vafler?
Mvh Marianne

...