Chokolademarengs ca 10 stk

5 æggehvider
3.5 dl sukker
200 g mørkt hakket chokolade.

Pisk æggehviderne luftige, men ikke stive. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og pisk til sukkeret er opløst og marengsmassen er sej. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, lad evt køle bare lidt af. Tør skålen af i bunden så du er sikker på ikke at få vand i din marengs. Rør chokoladen i marengsmassen. De må godt være marmoreret. Fyld massen i en sprøjtepose med et stor hul i, og sprøjt marengsmassen ud på bagepapir eller silikonemåtte.
Bag marengsene i 1 time ved 130 grader (ikke varmluft). Sluk ovnen, og lad dem køle 1 time i ovnen med ovndøren på klem.

Endvidere
300 gr mørk smeltet mørk chokolade.

Dyp marengsene i smeltet mørk chokolade og det størkne inden servering.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 10:22

Hej Merete. Hivs du statdig ønsker opskriften...sorry har helt glemt at svare på dit indlæg..så kan du via "kontakt pinden" sende mig din mail

...
11.11 | 23:49

Nan jeg mon få opskriften på disse skønne bryster
Bedste hilsner
Merete

...
29.10 | 11:24

det er jo super flotte kager du har lavet..

...
09.08 | 21:48

Hej Sofie.
Laver desværre ikke kager lige for tiden

...
Du kan lide denne side